26 januari 2013

. . .

Toch weer met die liedjes van ANOUK bezig voor 9 feb. More than you deserve, Too long etc. Wereld nummers!!!

See you in de Nozem !!!

The Relic - ANOUK tribute

Vol overgave kruipt The Relic meerdere keren per jaar op grote festivals in de huid van Nederlands grootste rock diva Anouk.

Alhoewel Anouk door diverse bands gecoverd wordt lijkt alleen The Relic het totale pakket in huis te hebben om een spetterende tribute neer te zetten. De chemie tussen deze vier bandleden wordt door publiek en in kranten keer op keer als waanzinnig omschreven. Een goede tributeband moet de juiste sfeer op zijn publiek over weten te brengen. The Relic blijkt hiertoe in staat te zijn met als resultaat een verrassende gelijkenis.

In de afgelopen jaren heeft The Relic niet alleen de kleinere poppodia beklommen maar ook muziektempels als de Kade, het Patronaat, de Waardse Tempel, het Kasteel en de Nozem in Heemskerk. Mede door de vele optredens in kroegen en op de grote festivals is The Relic inmiddels een gewaardeerde en veel terug gevraagde band. 

Bookingen voor Anouk Tribute band The Relic worden verzorgd door:

10 januari 2013

Ik heb uit betrouwbare bron dat onze boeker weer hard aan de slag gaat deze week om de THE RELIC weer op de podia in het land te krijgen!
2013 gaat weer een mooi jaar worden met fijne optredens! Gaat ons zien!

*  *  *  THE RELIC AGENDA  *  *  *

3 januari 2013

Voorverkoop Tribute night Nozem Heemskerk!! Koop hier je kaartjes voor 9 feb voordat het uitverkocht is!!!

2 januari 2013